• Наша команда ищет Химика! Обучение и дальнейшее продвижение вместе с нами! Выкупим товар с первых рук от 10кг. @adm247b

Звичайний вечір в дурціʼʼ

GoddessMar

Сектант
Реєстрація
27.03.24
Повідомлення
744
Репутація
555
Вподобайки
972
Бали
594
Маленька лоллі грає на мосту, не підозрюючи про те, що для десятків людей це місце стало банальною, але необхідною смертю. Кріс тікає від свого брата, сміючись, перестрибуючи нагріті сонцем рейки, на яких вчора бездушно лежав хлопець вісімнадцяти років. В останній момент страх не дозволив йому вбити себе і він відскочив, але поїзд встиг зачепити голову, через що він місяць буде лежати в лікарні. Два береги зʼєднує масивна іржава труба, на якій тринадцять років висить мотузка з розірваною петлею на кінці. Ніхто не піклується про неї, мабуть, тому, що всі люблять розповідати історію про божевільного чоловіка, який застрелив свою матір, а потім збив рахунки з життям, залишивши останні слова відлунням кататися всередині цієї труби. Хлоя другу годину сама сидить на гойдалці, вона ще не знає, що її сестра вскрилася в шкільному туалеті, а мати готова вирвати волосся на голові, підпалити себе з залишками любові до життя, щоб уберегти дочку, не дати їй померти.

Я мовчки курю на даху психіатричної лікарні, кожна затяжка намагається вийти з міста самогубців. Відділення інтенсивної терапії душить, три хвилини тому жінка, яка страждає на алкоголізм, побила медсестру, щоб втекти в магазин і віддати старий кнопковий телефон за літр горілки. Отрута змішається з таблетками в її організмі, і вже післязавтра родичі будуть готуватися до похорону.



Дощ не стукає у вікно, хмари нависають над містом, намагаючись перекрити людям повітря, щоб вони швидше померли. Випаровування хлору важким туманом падає до моїх ніг, і я намагаюся переконати вас, що ми не помремо, але обидва негласно назвали цей день "останнім". Евакуація не врятує наші душі, я зберігала чотири патрони три місяці для нас.

— мила, я завжди тебе любив.

Тепер місто самогубців наш блаженний дім назавжди. Ти, я і двадцять третє квітня дві тисячі двадцять четвертого року. час смерті 10:01
 
Санитары на перекуре.
 
Пусть продадут барбитуры
 
Назад
Зверху