• Наша команда ищет Химика! Обучение и дальнейшее продвижение вместе с нами! Выкупим товар с первых рук от 10кг. @adm247b

Огляд речовини 4-FA від PsychoMaN

katak0mb

Сектант
Реєстрація
27.03.24
Повідомлення
34
Репутація
118
Вподобайки
66
Бали
88
2949739F-1096-4194-B25E-B68E9CDE08C4.jpeg




lZ9U32Y.png




ДО УВАГИ КРАМНИЦЯ ЕКЗОТИЧНИХ РЕЧОВИН ПСИХОМЕНА — СЕЛЛЕРА З МІЦНОЮ РЕПУТАЦІЄЮ, ЩО НАПРАЦЬОВАНА РОКАМИ АКТИВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА LABRC. ХОЧ Й ЧЕРЕЗ ДЕЯКИЙ ЧАС, АЛЕ ВСЕ Ж ВЕТЕРАН РЕСУРСУ ВІДНОВИВ СВОЮ РОБОТУ ПІСЛЯ РЕСТАРТУ ФОРУМУ.

ГАРНА НОВИНА, АЛЕ ЩЕ КРАЩОЮ ВОНА СТАЛА, КОЛИ В СВОЇЙ ТЕМІ
ПСИХОМЕН АНОНСУВАВ НАБІР ТЕСТЕРІВ ДЛЯ ОНОВЛЕННЯ КОЛЕКЦІЇ РЕПОРТІВ.

Я НЕ СТАВ ЗВОЛІКАТИ ТА НАВІДАВСЯ В DM З ПРОПОЗИЦІЄЮ ПЕРЕВІРИТИ
4-FA, ЯКИЙ ДАВНО ХОТІВ СПРОБУВАТИ, АЛЕ ШКОДУВАВ ВИДІЛИТИ НА ЦЕ КОШТИ. ЧОМУ? НЕ ЗНАВ, З ЧИМ БУДУ МАТИ СПРАВУ, ТОМУ РОБИВ ВИБІР НА КОРИСТЬ БІЛЬШ ЗНАЙОМИХ ВАРІАНТІВ, ОБХОДИВШИ ФОФУ СТОРОНОЮ.

ПОПРИ ЦЕ, В РЕЗУЛЬТАТІ ДІАЛОГУ МЕНІ ПОТАЛАНИЛО ЗІ СХВАЛЕННЯМ НА ТЕСТ, ТО Ж ВЖЕ НЕЗАБАРОМ МОЖЛИВІСТЬ САМОТУЖКИ ПОЗНАЙОМИТИСЬ З НОВИМ ДЛЯ МЕНЕ ДРАГОМ БЛИЗИЛАСЬ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ.

ОТЖЕ САМЕ ПРО ДОСВІД ВЖИВАННЯ
ФЛЮКСУ Й БУДЕ ЙТИ МОВА В СЬОГОДНІШНЬОМУ ОГЛЯДІ.

ДЛЯ НАПИСАННЯ ДАНОГО РЕПОРТУ АВТОР ДОЗВОЛИВ СОБІ СФОКУСУВАТИСЯ ЛИШЕ НА СУБ'ЄКТИВНИХ ВРАЖЕННЯХ ВІД ПЕРЕЖИТОГО ДОСВІДУ, ПОЛИШИВШИ ПОРІВНЯННЯ З ІНШИМИ ВАРІАНТАМИ ПРОДУКТУ НА РИНКУ.
НАСКІЛЬКИ МЕНІ ВІДОМО, ЦЯ ШТУКА – ЕКСКЛЮЗИВ
ПСИХА, АНАЛОГІВ ЯКОЇ НЕ МОЖЕ ЗАПРОПОНУВАТИ ЯКИЙСЬ ІНШИЙ ДИЛЕР.

ПОСТАРАЄМОСЬ ДІЗНАТИСЬ, ЧИ ВАРТИЙ БУВ УВАГИ ТОЙ
4-FA, ПРИВАБЛЮЮЧИЙ СВОЇМ ЕФЕКТОМ, ЩО ВОДНОЧАС МАЄ В СОБІ ЩОСЬ ЯК ВІД МДМА, ТАК Й ВІД АМФЕТАМІНУ.

ПРИЄМНОГО ОЗНАЙОМЛЕННЯ, ДРУЖЕ!



imgonline-com-ua-Resize-Wsois-UAUs-PU7eb4-removebg-preview.png

РЕЧОВИНА ПРЕДСТАВЛЕНА У ВИГЛЯДІ РІЗНИХ ЗА РОЗМІРАМИ КРИСТАЛІЧНИХ КАМІНЦІВБІЛОГО, ЖОВТУВАТОГО, НАЙМОВІРНІШЕ, БЕЖЕВОГО КОЛЬОРУ.

НА СМАК ВІДЧУВАЄТЬСЯ ГІРКІСТЬ. В АРОМАТІ, НА ПЕРШИЙ ПОГЛЯД, ПРАКТИЧНО НІЧОГО ВИРАЗНОГО, ЛИШ ТІЛЬКИ ПРИ БЕЗПОСЕРЕДНЬОМУ ВЖИВАННІ ВІДЧУВАВСЯ «РИБНО-АМІННИЙ» ЗАПАХ АМФЕТАМІНОВОЇ ОСНОВИ.

ПРИ УПАКОВЦІ В ПАПЕРОВИЙ ЛИСТ ТА ЗАСТОСУВАННІ НЕЗНАЧНИХ ЗУСИЛЬ — ДЕФОРМУЄТЬСЯ В СТАН ПОРОХУ, ЩО Є ІДЕАЛЬНОЮ КОНДИЦІЄЮ ДЛЯ ІНТРАНАЗАЛЬНОГО ЗАСТОСУВАННЯ.

ДО РЕЧІ, ХОЧ І ЦІЛКОМ ПРАЦЮЮЧИЙ, АЛЕ МАКСИМАЛЬНО НЕПРИЄМНИЙ СПОСОБІБ ВЖИВАННЯ. НУЛЬ ПОЩАДИ ДО СЛИЗОВОЇ ОБОЛОНКИ НОСА: СЛЬОЗИ, БІЛЬ ТА ДИСКОМФОРТ.



Please, Увійти or Реєстрація to view spoiler content!

lZ9U32Y.png

ТЕСТЕР: 184 СМ – ЗРІСТ \ 68 КГ – ВАГА.

ЗАГАЛЬНА МАСА ОТРИМАНОГО СЕМПЛУ СТАНОВИЛА
740 МГ. ОЧІКУВАНА МАСА НЕ ОБГОВОРЮВАЛАСЬ ЗАЗДАЛЕГІДЬ.

ДОЗУВАННЯ ПІДІБРАНІ ДЛЯ ТРІПУ:
100 МГ + 50 МГ + 50 МГ + 25 МГ + 45 МГ.

РЕЧОВИНУ ПРОБУЮ ВПЕРШЕ, ТОМУ ТОЛЕРАНТНІСТЬ ВІДСУТНЯ.
КРОС: 4-ММС – 4 ДНІ ТОМУ, ПРЕГАБАЛІН – 2 ДНІ ТОМУ.

ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ТЕСТУ ЗУПИНИВСЯ НА ІНТРАНАЗАЛЬНОМУ МЕТОДІ.
ЧЕРЕЗ ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗМУ НЕ СТАВ ВЖИВАТИ ПЕРОРАЛЬНО, ТА ПОПРИ ЦЕ МАЮ НАГОЛОСИТИ, ЩО ДАНИЙ СПОСІБ Є БІЛЬШ РЕКОМЕНДОВАНИМ ЧЕРЕЗ ДОСИТЬ НЕПРИЄМНИЙ ТА БОЛЮЧИЙ ПРОЦЕС СНІФФИНГУ.

ЗАБІГАЮЧИ НАПЕРЕД, ПІДКРЕСЛЮ, ЩО ВДИХАННЯ НЕ МАЛО СУТТЄВОГО ВПЛИВУ НА МІЙ ВЛАСНИЙ ДОСВІД. НЕЗАЛЕЖНО ВІД ОБРАНОГО СПОСОБУ, ВСЕ ОДНО ВДАЛОСЬ ДОСЯГНУТИ ВСІХ ОЧІКУВАНИХ ЕФЕКТІВ.


Please, Увійти or Реєстрація to view URLs content!

СТАРТ > ДРУГА ГОДИНА
(00:00-02:00)


Зібравшись духом та звільнивши розум від думки про хорор, який от-от будуть терпіти мої ноздрі, поволі транспортую до носа заздалегідь підготований та подрібнений флюкс в дозуванні 100 міліграмів. Відчуття пиздець, речовина вмить обпікає вразливі, мʼякі поверхні слизової оболонки, з обох очей рефлекторно стікають сльози. Від безвиході та збудження з-за больових відчуттів прискорено ходжу по кімнаті туди-назад, намагаюсь перечекати печіння. Моя вдача, що це продовжується не так вже й довго, та вже через хвилинки так 2-3 інтенсивність болю знижується, допоки ще через якийсь короткий час від неї не лишиться ані сліду.

Водночас з цим усвідомлюю, що речовина починає працювати, адже тіло ніби наливається теплом, по системі розганяється кровообіг, а тверезий організм та його нормальний стан готуються передавати управління процесами під руководство амфетамінового гостя.

Okay, hold onn, let’s see!

Швиденько вмикаю собі музикальний супровід на big ass audio system, тим самим зустрічаючи дофамін-раш по методичці, провокуючи буст вже наявних та майбутніх ефектів. Правильна атмосфера створена. Гіркі хімічні ліфти нівелюються питтям солодкого чаю, що почав вже й холонути, поки я займався підготовкою та ритуалом сніффингу. Зіниці очей демонструють тверезість, в повному порядку, тобто такі ж самі, як й були до початку сесії.

Ейфорія, кайф та задоволення – все це давало знати про себе ще з перших хвилин тріпу, але з особливою увагою я помітив ці прояви на 20 хвилині від старту. Десь віддалено ці ефекти носять характер притаманний МДМА, дуже лайтового насичення, але це саме воно, адже моллі не спутаєш ні з чим. Дійсно, поки що все збігається з тим, про що я читав в описі даної субстанції з торгової гілки Психомена. Підмітив ледве прискорене серцебиття, ніякого дискомфорту на відміну від, до прикладу, амфетаміна.

Все ще шморгаю шнобелем, адже флюкс потребує часу, щоб остаточно проникнути через стінки слизової. Активно переміщаюсь по домівці, то займаючись незначними домашніми справами, то читаючи енергійні рими вслід за голосами брудних, технічних джанкі, що лунають смачним бассом з колонок музичної системи. Абсолютно рівне співвідношення стимуляції = ейфорії, не часто доводиться спостерігати, щоб ці значення в один момент так гармонійно співпрацювали разом. Голова в high mode (+ розумова активність), а тактильні відчуття наштовхує на вираз, що навколишній простір є буквально мʼяким, ніби подушка.

НЕ ЗУПИНЯЮЧИСЬ..

(02:00-06:25)

Перебуваючи в моменті, не знаходжу ні хвильки часу на зайвий непотріб. Ні, навіщо? В піднесеному сонячному настрої немає часу на маячню, а підвищена працездатність вже тут і зараз сприяє виконанню домашніх справ в розміреному, спокійному темпі.
Не зважаючи на це, за черговою перервою на цигарку, в одну мить мені здалось, що було б непогано перевірити, як зміниться ситуація при прийомі додаткової дозування. Це аж ніяк не було обов’язкове, невідкладне рішення. Я все ще насолоджувався перками, що отримав від першого треку, одне лиш, що ейфорія стала менш виразною.

Певно просто звик до стану, тому прийняв рішення розігнати систему за допомогою 50 міліграм. Єбануте подразнення та запалення носової порожнини не зникло нікуди, лишень набуло меншої інтенсивності через кількість речовини, яка сягнула половини відносно стартового треку. Знову переживаю це пекло, та вже згодом ловлю нові, але вже знайомі прояви різноманітних приємних та теплих переживань. По спині пронеслась зграя мурашок, що нагадало про амфетамінову складову флюксу. Черепна коробка раптово знов підноситься в напрямок ясного неба, в свою ж чергу тіло набуває неабиякої легкості, ніби втілюючись в хмаринку, як ті зверху, що несуться за повільним вітряним потоком. Музика, по своїй суті окремий наркотик – прикольно дивує різноманіттям звуків, що під час тріпу лунають яскравіше, даруючи новий досвід.

Можливо й хотілось би завести з кимось діалог та обсудити щось цікавеньке. Попри те, що сьогодні маю тріп наодинці, все ж думаю, що поринути в цікаву розмову в компанії правильної особи, за такої нагоди, точно було б непогано. Як мінімум, комунікабельність проявляється навіть в активній участі у чатуванні. В моєму випадку – це рідна людина, на відповідь їй відволікаюсь при робочому процесі час від часу. В цілому опис цього часу й далі продовжується, як праця з приємними бонусами, якими слугують стимуляція та задоволене ставлення до будь-якої справи.

Внаслідок досягнення 4-х годинного чекпойнту від початкового моменту здійснив повтор з ціллю поновлення ефектів, скориставшись 50 міліграмами. Мало сенсу розписувати, що було далі, адже не відбувалось нічого важливого, про що хотілось би вказати.
Основний мета повторного підходу була повʼязана подовженням ефектів.

ФОРМУВАННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ

(06:25-09:00)

Даний часовий відрізок являється завершальним у тестуванні 4-фторамфетаміну.

Протягом 3-х наступних годин вжиті бустерні підходи в обсязі 25 + 40-50 міліграм.

Перші 25 міліграм потрапили до організму вже по завершенню справ, які вимагали монотонних фізичних навантажень. Початкова завзятість змінилась втомою, що авжеж можу списати на доволі великий обсяг виконаної роботи за короткий термін часу, але якби не 4-FA – роботи було б зроблено в два рази меше. До того ж дозування було недостатнім, щоб палітра ефектів повторно порадувала юзера. Не збрешу, якщо скажу, що я все одно мінімально відчув наслідок дії бусту, що виступив в якості того самого приколу під абстрактним поняттям «ввімкнення». Мова йде про ментальний speed, активність мозку х2.

Перед фінальними 40-50 мг біо-костюм отримав змогу відновити сили, поласувавши легким перекусом (повноцінна вечеря – bad idea) та відпочивши в ліжку. Внаслідок відправки в систему крайнього бустерного дозування очікувалось наростання активної дії речовини, однак загалом спостерігалась доволі нейтральна динаміка.
Перезавантаження мозку вдалось влаштувати під світанок наступного дня.



ПІДСУМОВУЮЧИ: На останніх етапах картина сприйняття досвіду не демонструвала якихось відмінних ознак.

Ефект був схильний на користь стимуляції та перезбудження нервової системи. Все ще тримався задовільний настрій, тільки в рази менший, відносно перших 4-х годин тріпу.

Пояснюючи більш детально: музикальний супровід викликав більш відразу, ніж схвалення; прояви мотивації та ініціативності слабшали.


Лишень зазначу, що з кожним повторним разом зміни в активній дії речовини, на нетривалий період часу набували все менш помітного результату.

Можливо, мені не вдалось спостерігати за максимумом, що можна було витягнути з тестування, можливо щось було зроблено некоректно, можливо все так, як і має бути?



Отже, не дивлячись на ефекти описані в останніх таймінгах, по причині першого знайомства з цим ексклюзивним екземпляром, віддам перевагу своїм враженням, то ж зроблю акцент на перевагах. Речовина приємно здивувала на початку знайомства, подарувавши позитивні враження та новий, цікавий досвід. Вже можу сміливо ставити галочку у власному wish-листі драгсів напроти 4-FA.

На мою думку – цей доволі дружній, лайтовий стимулятор-ейфоретик підійде поціновувачам всього кращого, що нам відомо про амфетамін та МДМА.

Бажаєш зменшити ризик появи негативних ефектів цих речовин? Не дуже хочеш запарюватись про можливі передозування? Або, як в моєму випадку, маєш досвід з класикою, то ж прагнеш спробувати для себе новий «мікс»?
Думаю, з кожним із цих питань можна звернути свою увагу на
4-FA.

На основі субʼєктивних вражень, я прийшов до висновку, що максимально близький до правди опис
4-FA — це точно суміш двох вищезгаданих субстанцій (AMPH + MDMA), 2 спрощені версії в одному флаконі, ефект легкості та комфорту.

Тим не менш, я цілком впевнений, що знайдуться юзери, знайомі з
фофою вже довгий час та для них це самодостатній, індивідуальний наркотик. Не стану це заперечувати, однак, хоч і збережу цей досвід з собою в памʼяті, але чогось прям самостійного та незвичайного для себе я не виділив.

Мені чомусь хотілось би рекомендувати
флюкс до ознайомлення саме дослідникам-початківцям, які ще не мали справи ані з амфетаміном, ані з МДМА. Так би мовити, легка проогулянка, або ж експресс-знайомство з амфетаміновим рядом.
 
Останнє редагування:
ахуеть чел
нихуя не видно
ти шо ебанутий
интересно почитать

вещество похоже на мефедрон?
 
ахуенно сделал респект таким ребятам! красавелла брателла!
 
Был белый цвет букв ? А то слишком в глаза бросается
 
негри не на месте)))
ждем ждем

так че скажешь на мефедрон похоже вещество ?
И близко нет.

Напоминает лайтовую смесь амфетамина + МДМА, но этот микс не стоит сравнивать с ешками, в которых тоже иногда встречается подобное комбо.

Тут другой эффект, всё что мог – описал в репорте, возможно буду дополнять.
Если не выкупишь по тексту, то советую приобрести попробовать, у Психомена ещё много разных приколов.
 
Останнє редагування:
И зачем его нюхать объясните кто ни будь ? Убивать в хлама слизистую ? Дальше я не осилил
 
И зачем его нюхать объясните кто ни будь ? Убивать в хлама слизистую ? Дальше я не осилил
Наверное, потому, что сам продавец в своей ветке указывает интраназальный, как один из возможных способов употребления.

Значит были на то причины. Если бы дочитал немного ниже, где указано, почему не стал использовать пероральный метод – прошёл бы мимо, да и ладно, гуру)

Твой комментарий ни к чему, если ты изначально не собирался читать репорт.
Раз уж есть опыт, вместо этого лучше бы объяснил случайным интересующимся, в чём преимущества и недостатки разных способов.
 
Темна тєма вносить свої корєктіви)
 

Вкладення

  • Screenshot_20240507_141632_Chrome.jpg
    Screenshot_20240507_141632_Chrome.jpg
    356.3 КБ · Перегляди: 11
Темна тєма вносить свої корєктіви)
Репорт спочатку як раз таки й був заточений під dark mode. Саме відносно цього стилю репорт мав виглядати так, як я його уявляв.

Як тільки но опублікував – відразу ж закидали тапками.
Без питань, переформатував.

А потім? Так вже сильно небайдужі люди хотіли почитати, а в результаті навіть на лайк поскупилися)
 
4-FA один из наилюбимейших мною эйфо-стимов за историю легалки.

Осенью 2010 я записался на пробник оного в Падло, но вышла заминка с ним и Падло выслал другой пробник, 4-мес по но словам, всего 100мг.
Ушатал, одну ночь не поспал, другую, третью, четвертую... Далее меня начало крыть и паранойить, боялся наступления ночи, бо далее как в фильме ВИЙ... дожить бы до рассвета.
Через 10 дней я ушел в полную завязку, даже сиги не курил. Бо то не 4-мес был, а дезоксирипрадрол.
В т.ч. отказался от тестерсива и пробников, на которые был записан, включая задерживающийся 4-FA.

Я был в завязке, когда 4-FA заполонил легальный рынок и лишь наблюдал, читал репорты. После розговления 4-FA уже был запрещен, были другие легальные соля.

Обитал на форуме Фрунца, где после Ромео у него появилось сразу 4 эйфо-стима и все не пириковые. Фома, Кросс, Нитракаин и Маргарита.
Из всех 4 самым топовым не только для меня был Нитракаин.

Фрунц мне его давал на предтест, где малюсенькая дорожка очень сильно жгла, потому я зарядил 200мг в капсу и выпил.
Начало, первые часа 3-4 напоминали ешку, типа чуть пожадничал. Далее оставался лишь тупой Стим (стимохвост), при чем долго,часов на 8, как раз до белого дня.

Далее епашил в капсах, не менее 125мг. Помню зашел к подруге, в капсе было 250, я высыпал, разделил пополам и высыпал себе в пиво половину. Пока чего болтал, подруга успела нагнуться и убрать свою половину носом, за один шмыг. Я ее не успел остановить, лишь подумал,что облом мб и она слезами умоется. Но нет, отметила,что пекучий, но всеравно носом епашила.
Та и я стал носом, помня методу с легального 4-FA, где придумали разнюхать совсем Децл, поплакать и далее епашить сколько понравится, ибо жжения такого уже не будет.

Фрунц назвали его нитракаином специально, чтоб соответсивовать легальний площадка,мол новое дизайнерское вещество, аналог фена.
То,что нитракаин яалялся 4-FA - узнали гораздо позже, когда Фрунц покинули свой же форум и открылся на лрц и мусорлабе, где вещество уже называлось своим настоящим именем - 4-FA.

Что можно отметить - вещество у Фрунца было снегом белее белого, сам он говорил,что оно в камнях и он сматывает в кофемолке. Довольно объемное, немного держало форму.
Также, в следующей партии оно было менее жгучим. Сам он его ставил в/м и быстро приседал, чтоб приходнуло.

Сам я любил его носом, но в саязке с другим веществом от Фрунца - 4-FМA.
Тобто как у меня заканчивался последний 4-FA - на догон один раз епашил 4-FМA, оно догоняло как обычно, но через 8 часов резко отпускало. Типо 4-FМA накладывался на стимохвост 4-FA, накрывая его собой.
 
  • Вподобайка
Реакції: deepforest та katak0mb

    katak0mb

    Балів: 5
    Олд) Всегда было интересно читать твои рассказы. Спасибо, что поделился опытом)
Очениниерныц репорт) лайк!)
 
Назад
Зверху